Jag är en böljande våg utan rörelse

Ett glas vatten som längtar till havet
Jag är som en maskros som tränger upp genom asfalten men du stoppar mig
Släpp mig fri

Jag är som vildmark inlåst i en bur

Jag är ett träd som sträcker sig mot solen
Snälla, hindra mig inte
Släpp mig fri

Written by Anders Bergh

3 Comments

Jennie

Hej!
Fantastisk bild. Säljer du bilder? Jag är på jakt efter en sådan här bild till en framsida på en tidning som är en icke vinstdrivande (fr en stiftelse som sprider forskningsresultat). Maila gärna mig så fort som möjligt om möjlighet finns att använda din bild.

Hälsningar
Jennie

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.