Igår var det årets hittills varmaste dag, temperaturen låg runt 30 hela dagen men ännu mer fantastisk var kvällen och natten. När upplevde jag en tropisk natt senast? Jo i natt!. Hur ofta kan man ge sig ut på lång tur sent på kvällen och vara säker på att man inte behöver ta med sig en jacka eller långbyxor. Det behövde man inte igår. Klockan 22 visade termometern 27 grader. Klockan 01, 25 grader och min balkongdörr fick stå öppen hela natten.
Och jag drar mig till minnes om den kallaste vintern på mycket länge med temperaturer neråt -30 som vi hade i februari. Moder Svea kan när hon vill.


Taggar , , , ,

Written by Anders Bergh

2 Comments

Fredrik

Hej! Kom in på din sida efter när jag sökte på "En plats i solen". Fantastiska bilder och en helt fantastisk skiva 🙂 Mvh /Fredrik

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.