Jag står och väntar på min skjuts
Men jag har glömt bort var jag ska
Så jag flyter bara med
Glider lika planlöst av
Mot en helt ny dag

Har du den där känslan?
Vilken menar du?
Jag menar den där känslan
Av att någonting avgörande hände
När jag var ouppmärksam
Att någonting försvann

Jag kunde aldrig stanna upp
Nej aldrig någonsin stod jag still
Jag slängde bort så mycket tid
När jag var ny och generös
Det är väl värt någonting

Titel: Passagerare. Text: Jocke Berg

Till tonerna av ”Passagerare”, en av Kent nya låtar på den nysläppta plattan ”En plats i solen”, med kaffe i handen och en skön bok blickar jag ut över sjön, bergen och byn. Det är lilla Julafton varje gång Kent släpper en ny skiva. Lika spännande första gången man hör låtarna. Fortfarande kentsound men lite mer elektroniskt och poppig än tidigare om man bortser från förra plattan ”Röd”. Både Rebecka Törnqvist och Lars Winnerbäck gästsjunger. På torsdag spelar de i Sundsvall.
Det hände en annan sak i dag också, jag har äntligen fått ro 🙂
 

Written by Anders Bergh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.