Ainbusk sjunger vår allra käraste psalm på gutemål. Fortfarande får jag rysningar i kroppen när jag hör tonerna av ”Den blomstertid nu kommer”. Som att vara barn på nytt och springa ut ur skolan med 10 veckors sommarlov framför mig. Sommarlov kommer jag inte att uppleva igen, men känslan finns fortfarande kvar. Det gäller att göra det bästa av situationen. Ta alla tillfällen som ges att uppleva sommaren även om man jobbar. Gå ut på stan och ta en glass som fikarast. Ta med sig middagen ut i gröngräset, göra kvällsuflykter, gå ner i hamnen och bada fötterna, köra bil med öppet fönster och njuta lite extra av utsikten från köket.

Nu blommar häggen. Jag måste ut nu. Återkommer med bilder…

Written by Anders Bergh

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.