Lite trist måste jag säga att det är att varje morgon behöva vakna upp till en värld som blivit vit under natten. Varje natt senaste veckan tycks det ha snöat och varje dag tycks det ha töat. Men snötäcket ligger där likaväl helt orubbat. Under flera veckors tid har knappt något av snön smält bort. Suck! Nu vill jag ha vår. Nu vill jag kunna gå obehindrat genom skogen igen.

Ett gott tecken är SMHI:s vårkarta som nu säger att våren avancerat upp till Mälardalen. Rent statistiskt ska den vara i Sundsvall i början av april, men det känns som en omöjlighet i år tyvärr. Jag får glädja mig åt några dagar i Skåne i påsk som plåster på såren 🙂


Taggar , , , ,

Written by Anders Bergh

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.