Jag vet att lycka egentligen inte går att köpa. Men i vissa fall kan man åtminstone för stunden känna ett nya prylar kan vara ett lyft. Till exempel som idag när mitt nya teleobjektiv kom. Jag hämtade ut paketet på Ica Kubiken, köpte en paj och slängde i mig för att hinna ut och testköra objektivet innan mörkret kommer (tidigt så här års). För det första så ser det hur snyggt ut som helst och man ser proffsig ut när man vandrar runt med det. Men de är inte det som är grejen. Jag upptäckte redan vid första bilden att nu blir det bra bilder.
Trots solnedgången och lite taskiga ljusförhållanden går att det plåta på frihand utan minsta rörelseoskärpa. Helt otroligt. Jag är störtnöjd. Se premiärbilderna nedan 🙂 Inga mästerskap, men en skildring av den fina stan en sen septemberkväll.

 

Mitt kamerahus med nya objektivet Canon EF 70-200 F/2.8 L USM. Så ser det ut 🙂
Utsikt mot hamnen och aluminiumverket.
Nu skymmer det över hamnområdet.
Hirschska huset.
Vängåvans fontän.
Kyrkogatan.

Written by Anders Bergh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.