Skogen som aldrig slutar. Det stora viddernas land. Norrland. Ångermanland. Sollefteå – staden i en tidigare blomstrande Ådal.

Written by Anders Bergh

2 Comments

Rossanna

Hej. Hoppas att du har det bra; Eftersom jag är sponsrad inom sociala medier så har jag ex antal inbjudningar till Pinterest – det hetaste inom sociala medier just nu! Titta förbi min blogg så kan du läsa mer ifall du vill ha en inbjudan. Passar din blogg utmärkt. MVH Rossanna

Reply
Matts

Trevligt att få se lite bilder från Sollefteå…ni har i alla fall mer snö än oss i Malmö 😉
Men å andra sidan så befinner jag mig 107 mil söderöver….

Vh

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.