Jag var i Stockholm idag och sålde min gamla kamera. Samtidigt passade jag på att kolla in ett första majtåg vid Kungsträdgården. Det var anarkister, syndikalister, kommunister och en och en annan maskerad demonstrant. Varför vara maskerad? Att demonstrera och samtidigt inte kunna stå för sina åsikter känns ytterst tveksamt. Det här glada gänget var i alla fall uppiggande. Klippet är filmat med min mobil, därav den dåliga kvaliteten.


Taggar , , , , , ,

Written by Anders Bergh

2 Comments

Sol

Hihi, du har filmat mig! Det är verkligen mycket trevligt att dansa fram genom staden. Du får göra oss sällskap nästa år 🙂

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.