I all sin prakt ligger det där – ”Landet västerut”. Det förlovade landet. Bortom bergskedjan. Bortom raka vägar och stora skogar inklämt mellan Atlandet å ena sidan och Sverige å den andra. Landet Norge alltså. Det förlovade landet. Jag älskar det verkligen. Allt sedan jag gjorde den långa bilresan där vid 20 års ålder har jag blivit frälst. Jag bodde där, ett år. Kärleken återstår. I dagarna gjorde jag åter en tur till Norge.
Håll ut, snart kommer bilderna.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Written by Anders Bergh

3 Comments

L

Himla fina bilder du tar! Det är en viss känsla över dem, hur redigerar du dem?

Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.