Att känna sig iaktagen

Jag vaknade plötsligt upp vid fyra imorse och helt ologiskt går jag upp och tittar ut genom sovrumsfönstret och möts av en otroligt färglad himmel ovanför pappersbruket. En vacker röd himmel. Jag plockar fram kamera, tar en bild och går sedan och lägger mig igen.

One thought on “Att känna sig iaktagen”

  1. Vilka fantastiskt fina bilder du har tagit!!!! Och dina texter är också fina. Hamnade här av en slump när jag letade efter majbrasan i Norrhassel!!!! Flera av bilderna är bekanta för mig eftersom jag också färdas i samma krokar som dig. En glädje för mig som oftast inte har kameran med!!
    Jag kommer att fortsätta titta och glädjas nu när jag hittat hit.
    Ha det bra!
    hälsar en Essvik-Vigge bo !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

MyTrips.se | © Anders Bergh 2018 | All rights reserved